Els Jacobs Advies en Onderzoek
Els Jacobs Advies en Onderzoek
Els Jacob - Advies & Onderzoek

Over Els Jacobs

Els Jacobs en haar adviesbureau bestrijken een breed werkterrein in de rol van consultant, onderzoeker en bestuurder.

Als voormalig directeur UNESCO Nederland bezit Els Jacobs een helikoperview die nodig is om succesvol te kunnen opereren binnen het systeem van de Verenigde Naties, waar thema’s aan de orde zijn die wereldwijd spelen en raken aan alle dimensies van het menselijk bestaan.

Aan haar jarenlang advieswerk in Nederland en activiteiten als lobbyist bij de Europese Unie ontleent zij een goed inzicht in het functioneren van nationale en internationale politiek en overheden.

In complexe vraagstukken maakt zij strategische keuzen, met oog voor zowel inhoudelijke thema’s als koersbepaling van organisatie en beleid, ook op ICT-gebied.

Els Jacobs heeft het karakter van een heldere dwarskijker die uitleg vraagt over aspecten die voor ingewijden allang vanzelf spreken. Zij analyseert scherp en denkt in scenario’s. En niet onbelangrijk: ze durft lastige besluiten te nemen.

Els Jacobs beschikt over een groot netwerk, gespreid over diverse sectoren, zowel nationaal als internationaal. Ze treedt op in de media en spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

In haar rol als onderzoeker staat zowel inhoud als vorm centraal, net als bij de educatieve tv-series die ze ontwikkelde voor Teleac.

Haar lijst van publicaties omvat diverse boeken en een groot aantal artikelen.

Els Jacobs
Advies & Onderzoek
Prinses Marijkelaan 17
2341 VK Oegstgeest

071 - 513 44 81
06 - 1822 6592
info@elsjacobs.nl